Canlı Destek

_+

Canlı Destek

AKBANK Kart Zarflama Operasyonunda Persomail ile Artık Daha Güçlü



Akbank, 2008 yılında SYSTEC Sistem Teknolojilerinden almış olduğu Kart Zarflama Makinası parkurunu Atlantic Zeiser Persomail makinası ile daha da güçlendirdi.

SYSTEC, faaliyetlerini İstanbul’daki Genel Müdürlüğü ve yurt çapındaki 23 bölge müdürlüğü aracılığıyla sürdüren Akbank’ın Gebze’de bulunan ve en yüksek teknolojiyle donatılmış Bankacılık Merkezi tesisi, Kart Operasyon Bölümünde kullanılmak üzere güvenlik ve esnekliği bir arada sunan Atlantic Zeiser Persomail kurulumunu 27.03.2013 tarihinde gerçekleştirdi.
Atlantic Zeiser Persomail, döküman ve kartların birlikte zarflanması için en iyi entegrasyonu garanti etmektedir. Saatlik 3000 adet kart zarflamasını yapabilen, müşteri talebine göre 1 taşıyıcı form üzerine 4 adede kadar kartın eklenebildiği Kontaklı – Kontaksız çip okuma özellikleri ile ultrasonik kart kontrolü olan yüksek güvenlikli bir sistemdir.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.ANLADIM