Canlı Destek

_+

Canlı Destek

Baymatbaa sistemlerini SYSTEC ile güçlendirmeye devam ediyor



Matbaacılık ve reklam sektörünün önemli aktörlerinden Baymatbaa; SYSTEC Sistem Teknolojileri güvencesinde almış olduğu Cardline Versa makine parkuruna bir yenisini daha ekleyerek kapasitesini daha da güçlendirdi. Firma flexo baskı özelliğine sahip ikinci Cardline Versa makinası yatırımı ile kart üretim kapasitesini iki katına çıkarttı. Böylelikle bu yatırımı ile yurtdışındaki pazarlarda flexo tekniği kullanarak üretilen kazımalı kartlarda adından daha da çok söz ettirmeyi hedeflemektedir.

Makinanın en önemli özelliklerinden bir tanesi kullanılan Omega DoD yazıcılar ile 720 dpi lara kadar çıkan kalitede her türlü (PVC,ABS,PE vb) kart yüzeyine Text, Barcode (1D-2D) ve QR kod basmanın mümkün hale getirmesidir. Baymatbaa bu özelliklere sahip sistemler ile hem kazımalı kart hem de loyalty kart üretimlerde hem yurtiçi hemde yurtdışında ön plana çıkmaktadır.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.ANLADIM